Om oss

Vårt team

Anna Thulin

Annas passion är att hjälpa människor till ett hälsosamt och besvärsfritt liv.

Anna har ett starkt varumärke bland svenska elitidrottare.  Hon är flitigt anlitad av såväl manliga som kvinnliga elitidrottare inom fotboll, innebandy och ishockey. Anna ingår sedan 2010 i det medicinska teamet för ett av Sveriges mest populära och framgångsrika landslag – alpina damlandslaget.

Anna är legitimerad kiropraktor från skandinaviska kiropraktor högskolan 2009. Hon har genomfört ett stort antal vidareutbildningar avseende behandlingsmetoder för smärtlindring och rehabilitering.

 

Helén Langeland

Helén brinner för träning och kroppskontroll.

Helén har över 20-års erfarenhet som Fysioterapeut/Sjukgymnast. Hon är utbildad vid Karolinska Institutet i Solna och vidareutbildad inom OMI, akupunktur, stötvågsbehandling och kinesiotejpning. Helén är även en mycket omtyckt yoga-instruktör.

Helén har mottagning för privata patienter och försäkringspatienter. Hon anlitas även för postoperativ rehab av opererade patienter på Art Clinic.

Du kan boka tid hos båda oavsett besvär

Vår historia

Kiropraktik Åre finns etablerad på Batterigatan på A6-området i Jönköping. Verksamheten startade i Åre (därav namnet) men är sedan 2011 etablerad i Jönköping. Kvalitet i allt som utförs kännetecknar Kiropraktik Åre, något som bl.a. uppskattas av det stora antal elitidrottare som söker sig till oss.